Răspuns: Efeseni 5:3 ne spune: "Curvia, sau orice altfel de necurăţie … nici să nu fie pomenite între voi, aşa cum se cuvine unor sfinţi". Orice lucru care doar este suspect de imoralitate sexuală este total nepotrivit pentru un creştin. Biblia nu ne oferă o lista a ceea ce înseamnă necurăţie şi nici nu ne spune care sunt acţiunile care fizice care sunt permise unui cuplu înainte de căsătorie. Totuşi, faptul că Biblia nu precizează astfel de lucruri în mod specific, aceasta nu înseamnă că Dumnezeu aprobă sau ar fi de acord în vreun fel cu acţiuni “pre-sexuale” înaintea căsătoriei. În esenţă, "preludiul" este destinat pentru a pregăti cuplul pentru relaţia sexuală. Aşadar, în mod logic, “preludiul” este un lucru rezervat exclusiv cuplurilor căsătorite. Orice lucru care poate fi considerat “preludiu” sau care este suspect de a fi trebuie evitat înainte de căsătorie (nu credem că mai este necesar să intrăm în detalii).

Orice activitate sexuală trebuie să fie rezervată exclusiv cuplurilor căsătorite. Ce este permis atunci unui cuplu înaintea căsătoriei? Unui cuplu înaintea căsătoriei îi este “permis” să evite orice activitate care tinde să conducă spre relaţii sexuale, orice este suspect de imoralitate sau care poate fi considerat “preludiu”. Personal, aş sfătui un astfel de cuplu să nu meargă niciodată dincolo de o simplă strângere de mână. Cu cât un cuplu păstrează pentru timpul de căsătorie lucrurile intime, cu atât relaţia lor sexuală în cadrul căsătoriei devine mai specială şi unică.

sursa: http://www.gotquestions.org/Romana/intimitate-inainte-casatorie.html

BLOG - FEMEIA CRESTINA

"Femeia înţeleaptă îşi zideşte casa,
iar femeia nebună o dărâmă
cu înseşi mâinile ei."
Proverbe 14:1

Facebook

Calatoria lunga

calatoria-lunga

Viata este o calatorie. Va veni clipa cand aceasta calatorie se va sfarsi fie in Rai, fie in Iad. Tu stii in ce directie mergi?

De ce plange Maria?

de ce plange Maria

Saraca Maria...inima ei este ranita chiar de catre cei care spun ca o iubesc. Stii tu de ce?

Creator sau mincinos


Cum a inceput lumea, cum a intrat pacatul in lume si de ce trebuie sa ne incredem in Domnul Isus Hristos.

Probleme cu inima

probleme-cu-inima

Toti ne nastem cu probleme la inima. Inima este mai mult decat muschi, vase de sange, nervi si tesuturi. Ti-ai verificat inima in ultimul timp?