• Biblia spune ca este o singura cale spre Cer:

    "Isus a spus: "Eu sunt calea, adevarul si viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine" (Ioan 14:6)
  • Faptele bune nu te pot mantui:

    "Caci prin har ati fost mantuiti, prin credinta. Si aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu. Nu prin fapte, ca sa nu se laude nimeni. (Efeseni 2:8-9)

 

INCREDE-TE IN ISUS HRISTOS ASTAZI!

 

1. Recunoaste ca esti un pacatos!

"Caci toti au pacatuit, si sunt lipsiti de slava lui Dumnezeu." (Romani 3:23)

"De aceea, dupa cum printr-un singur om a intrat pacatul in lume, si prin pacat a intrat moartea, si astfel moartea a trecut asupra tuturor oamenilor, din pricina ca toti au pacatuit...(Romani 5:12)

2. Fii gata sa renunti la pacat (pocaieste-te)!


Isus a spus: "Eu va spun: Nu; ci, daca nu va pocaiti, toti veti pieri la fel." (Luca 13:5)

"Dumnezeu nu tine seama de vremurile de nestiinta, si porunceste acum tuturor oamenilor de pretutindeni sa se pocaiasca" (Fapte 17:30)

3. Crede ca Domnul Isus Hristos a murit pentru tine, a fost ingropat si a inviat din morti!

"Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnică." (Ioan 3:16)

"Dar Dumnezeu Isi arata dragostea fata de noi prin faptul ca, pe cand eram noi inca pacatosi, Hristos a murit pentru noi." (Romani 5:8)

"Daca marturisesti deci cu gura ta pe Isus ca Domn, si daca crezi in inima ta ca Dumnezeu L-a inviat din morti, vei fi mantuit." (Romani 10:9)

4. Prin rugaciune invita-L pe Domnul Isus sa intre in viata ta si sa devina Mantuitorul tau personal

"Caci prin credinta din inima se capata neprihanirea, si prin marturisirea cu gura se ajunge la mantuire." (Romani 10:10)

"Fiindca, oricine va chema Numele Domnului, va fi mantuit.(Romani 10:13)

 

CE SĂ TE ROGI:

"Draga Dumnezeule, sunt un pacatos si am nevoie de IERTARE. Cred ca Domnul Isus Hristos Si-a dat sangele Sau pretios pentru mine si a murit pentru pacatele mele. Sunt gata sa renunt la a mai pacatui. Il invit acum pe Domnul Isus sa intre in inima si in viata mea ca Mantuitor personal."

"Dar tuturor celor ce L-au primit, adica celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul sa se faca copii ai lui Dumnezeu." (Ioan 1:12)

"Caci, daca este cineva în Hristos, este o faptura noua. Cele vechi s-au dus: iata ca toate lucrurile s-au facut noi." (2 Corinteni 5:17)

Facebook

Calatoria lunga

calatoria-lunga

Viata este o calatorie. Va veni clipa cand aceasta calatorie se va sfarsi fie in Rai, fie in Iad. Tu stii in ce directie mergi?

De ce plange Maria?

de ce plange Maria

Saraca Maria...inima ei este ranita chiar de catre cei care spun ca o iubesc. Stii tu de ce?

Creator sau mincinos


Cum a inceput lumea, cum a intrat pacatul in lume si de ce trebuie sa ne incredem in Domnul Isus Hristos.

Probleme cu inima

probleme-cu-inima

Toti ne nastem cu probleme la inima. Inima este mai mult decat muschi, vase de sange, nervi si tesuturi. Ti-ai verificat inima in ultimul timp?